Lex van Wel and his Swing Orchestra

Lex van Wel en zijn 11 professionele musici staan bekend om het brede en stijlvolle repertoire in diverse stijlen. Om uw gasten bij de ontvangst direct in een sfeervolle atmosfeer te brengen, heeft het orkest toegankelijke (soft)jazz, easy listening à la Laura Fygi en soft-popmuziek op het repertoire staan. En waar synthesizers het overnamen van de blazers, brengt dit orkest met haar 6 blazers nog steeds de echte authentieke (disco)sound uit de jaren '70 en '80.

Daarnaast speelt Lex van Wel and his Swing Orchestra, vanwege zijn unieke bezetting, ook big-band muziek van o.a. Frank Sinatra, Nathalie Cole en Glenn Miller, waar men vroeger de eerste jump en jive pasjes op maakte. Hierdoor ontbreekt natuurlijk niet een goed stukje Rock 'n Roll en alle andere standaard- en latin-dansen die momenteel zo populair zijn door de Nederlandse versie van 'Dancing with the Stars'.

Door de professionaliteit van de musici is ook het begeleiden van artiesten zoals Lee Towers, Sandra Reemer, Jorge Castro, Lils MacIntosh, Peter Rip, Nicole Dee, Franklin Brown, Laura Vlasblom, Ronald Douglas, Mai Tai, Bastiaan Ragas en Laura Fygi geen enkel probleem! Met recht mag Lex van Wel zich hofleverancier noemen van stijlvolle muziek en bevindt het orkest zich op de mooiste locaties in het land en talrijke evenementen.

Dit unieke acoustische 11-mans orkest neemt graag de uitdaging aan om ook uw relaties op een feestelijke manier te vermaken! Geen geschreeuw of vele electronische decibels, maar stijlvolle muziek op maat met sferen die precies op uw avond aansluiten.


Muziek in Stijl – een Stijl in Muziek

Welkom

Muzikale sferen / Repertoire

Acts / Artiesten

Repertoire

Audio / Video

Voor wie / Cases

Media / Foto's

Orkest / Bio

Technische specs

Contact / Boekingen